dijous, 24 de febrer del 2011

EVA, 38 ANYS

La Eva és un altre testimoni de Tracta'm bé que necessita donar un missatge de esparança i denuncia públicament aquests assassins de llums femenines.

El seu relat explica com els advocats del seu ex-marit, una persona important en la política, cap gira la situació. Realment ell la maltractava psicològicament i físicament; però davant del jutge, la van acusar de pertànyer a una secta i de ser una dona obsessionada amb la bellesa, ja que en el seu diari, que el va roba la persona reconeguda, escrivia sóc bonica per pujar-se l'autoestima, perquè ell absorbia tota l'energia positiva de l'Eva.

Un dels problemes més important i ha tenir en compte és que no la volia defensar ningun advocat, ja que deien que no era la classe de perfil de una dona maltractada, ja que ella tenia recursos interns, estudis, etc. tot això va sorgir, ja que quan hi ha diners pel mig el tema es tapa molt més.

Tot aquest enrenou va començar després de casar-se quan ell estava segur de:

"Estimar és obeir"
"La inseguretat, la covardia i una educació que fa que vegi a la dona com un objecte i necessiti destrossar-la per sentir-se més home"

D'aquesta manera els homes es creixen i a les dones les deixen enfonsades; a l'Eva li van donar més d'una pallissa però els hematomes desapareixen, però el maltractament psicològic augmenta.
L'home va començar a decidir per a ella, i li deia que no volia tenir relacions sexuals amb ella; això a l'Eva la feia sentir petita i lletja. Però tot i així ella no ho veia clar, ja que hi havia part fosques en el seu matrimoni però també parts meravelloses.

Vaig tenir diverses fases:
1- ceguesa
2- culpabilitat (et debilita com ha persona)
3- veritat

Aquesta última va ser gràcies els psicòlegs, aquesta anava unida a la por, però era el començament de

L'ALLIBERAMENT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada